Grunder

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Vælg en god grunder til dit udendørs træværk

Her finder du vores udvalg inden for grundere. Vi anbefaler altid at du vælger en grunder til dit træværk, eller facade. Dette anbefaler vi fordi det vil beskytte mod alger og svamp, samt virke beskyttende mod vand. Ubehandlet træ skal altid have en grunder, men du kan også bruge grunder på tidligere malet træ, hvor du eventuelt har renset og slebet det.

Grunder.

Ønsker du ekstra beskyttelse mod fugt og svamp, kan vi anbefale en grundmaling. Dette vil give dig en ekstra beskyttelse, da det sikrer en bedre vedhæftning i forhold til næste skridt, som ofte vil være maling af dit træ.

Grundolie

Ønsker du at bevare træets naturlighed, vil vi anbefale en god grundolie. Grundolien trænger ned i træet, og sikrer dit træværk mod fremtidig fugt. Du sikrer derudover en god vedhæftning i forhold til efterfølgende behandling.

Rusthindrende primer

En rusthindrende grunder til jern og stål, trænger helt ind i underlaget. Den er let at påføre og er nem at slibe i. Den beskytter mod fremtidig rust, og kan også anvendes på fastsiddende rust. En rusthindrende primer kan bruges til eks. gelænder, eller jern.

Facade primer

Facade primer er en fordel at benytte, da den forstærker overfladen og beskytter mod vand. Den trænger ind og minimerer vandoptagelse. Du kan bruges facade primer på eks. puds og beton. Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle