Udendørs maling

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Beskyt din facade så den står pæn i al slags vejr i mange år endnu med udendørs maling

Det er altid vigtigt at finde den rigtige Flügger maling, som passer det til materiale som du skal i gang med at male. Vælger du den rigtige grund- og slutmaling, vil din facade, uanset materialet, være beskyttet mod regnvejr, slud og bagende sol. Trænger dit træværk til en kærlig hånd, men ønsker du ikke at male det, anbefaler vi, at du giver dit træværk en omgang trærens. Vi anbefaler ikke, at du bruger en grundrens, da PH-værdien i grundrens ofte er meget høj, og du derfor risikerer at misfarve og faktisk skade det fine træværk. Derfor vil vi råde dig til, at vælge en rigtig trærens. Trærens fjerner ikke kun snavs, men tager også både sæbe- og olierester. Derudover vil en trærens åbne træets porer, hvilket gør det mere modtageligt over for den lak eller olie, som du efterfølgende vil bruge.

Vi har et stort udvalg af udendørs maling, alt efter hvad du ønsker at behandle dit træ med

Du finder et stort udvalg af både træmaling, facademaling, træbeskyttelse og trærens, her på vores webshop, da forskellen på facader og træ er store, og derfor har brug individuel behandling. En god træbeskyttelse fremhæver træets struktur. Meget af vores træbeskyttelse, er godt at bruge til både udhæng, gavl, hegn, samt hus, skur og garage. Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.
Kan udendørs maling bruges indendørs?
Udendørs maling må under ingen omstændigheder bruges indendørs, fordi der er fungicider i (svampemiddel). Fungicider er skadelige for husdyr og mennesker. Brug i stedet en egnet indendørs maling.
Hvilken maling til udendørs træværk?

Til maling af udendørs træværk anbefaler vi at bruge Wood Tex 03 eller 04 (eller vinduesmaling). Hvilken træbeskyttelse/vinduesmaling du vil anvende, afhænger af hvilken glans du ønsker på træværket.

Hvilken maling er bedst udendørs?
Hvilken type maling du skal bruge, afhænger af hvor du skal male og på hvilket materiale. Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.
Hvilken maling til vinduer udendørs?

Skal du male vinduer udendørs, så er vores foretrukne anbefaling Flüggers Vinduesmaling, den er i glans 40.

Hvad er den bedste udendørs maling?
Hvilken type maling der er bedst at bruge, afhænger af hvor du skal male og på hvilket materiale. Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.
Hvad er forskellen på indendørs og udendørs maling?
Udendørs maling indeholder fungicider (svampemiddel) mod skimmel og alger. Dette er ikke nødvendigt i indendørs maling og er desuden skadeligt for husdyr og mennesker. Derfor bør det udelukkende bruges udendørs.
Hvad skal jeg vaske inden brug af udendørs maling?
Skal du male træværk med alger på, så bør du bruge algerens før du maler. Er der ikke alger, bør du blot rense med Flügger cleaner.
Hvad sker der hvis man bruger udendørs maling inden for?
Hvis man maler store flader, kan man risikere at malingen vil afgive stoffer, som kan være skadelige for det indendørs miljø og mennesker. Udendørs maling indeholder nemlig fungicider (svampemiddel) mod skimmel og alger.
Hvilken maling skal jeg vælge udendørs?
Hvilken type maling der er bedst at bruge, afhænger af hvor du skal male og på hvilket materiale. Vi anbefaler malinger med fungicider i, som virker mod skimmel og alger. Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.
Hvilken udendørs maling må børn anvende?
Skal dine børn være med til at male, så anbefaler vi at bruge nogle af de mere vandige typer maling. Spørg os gerne til råd hvis du er i tvivl.
Hvor lang tid skal udendørs maling tørre?
Den typiske tørretid for udendørs maling er 6-8 timer. Tørretiden kan dog variere afhængigt af vejret.
Hvor meget maling skal jeg bruge udendørs?
Vores udendørs maling rækker ca. 6-8 m2 pr. ltr, afhængigt af om det er en overflade mod syd eller nord du skal male, samt hvor tørstig overfladen er.
Hvordan forbehandler man udendørs vinduer til maling?

Du skraber den eksisterende løse maling af og hvis du når ind til det rå træ, skal det have en gang grundingsolie. Derefter giver du vinduerne 2 gange vinduesmaling.

Hvordan får man maling af udendørs fliser?
Du kan hurtigt få det væk ved at skrabe det eller slibe det væk. Alternativt kan du også bruge en højtryksrenser, bare den ikke er alt for kraftig.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle