Vægbeklædning og klæbere

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Opsætning af vægbeklædning med klæber.

Man bruger oftest vægbeklædning efter man har sat gipsplader op og spartlet. Hvis du bruger glasfilt, vil du her kunne få nogle gode råd. Der vil altid være små streger eller ujævnheder efter du har spartlet en væg, og dette skal slibes først.

Skal du sætte filt eller tapet op, anbefaler vi nedenstående:

  • Vi anbefaler at du sørger for at børste støvet væk fra væggen med en blød kost
  • Derefter skal det sidste støv bindes til væggen. Her anbefaler vi at bruge en forankringsgrunder. Vi anbefaler at du blander i forholdet 1 til 1 med vand
  • Brug gerne en malerrulle med skaft til påføring af forankringsgrunderen
  • Du skal lade grunderen tørre inden filten eller tapeten skal på

Glasfilt

Vi anbefaler at du bruger glasfilt, hvilket gør at du slipper for at give grunder bagefter. Vi anbefaler at du skærer filten til så det passer i højden på væggen, da dette vil gøre dit arbejde lettere. Vær opmærksom på skidt og snavs, da dette vil være synligt på filten.

Rulleklæber

Rulleklæber bruges til opsætning af glasvæv, almindeligt væv, filt, fibervæv og armeringsfilt. Det skal påføres med pensel, rulle eller med sprøjte. Hvis du anvender en klistermaskine anbefaler vi at du fortynder rulleklæberen.

Tapetklæber

Du bruger tapetklæber til at sætte tapet op på dine vægge. Det er vigtigt at du sørger for at din væg er uden huller eller ujævnheder – din væg skal helst være så glat som muligt. Vi anbefaler at du ruller tapetklæberen ud på væggen med en malerrulle, og sørger for at det er jævnt, inden du går i gang med at sætte dit tapet op.

Vådrumsgrund

En vådrumsgrunder er god til eks. badeværelser eller andet vådrum. Det er en blanding af grunder samt lim, som anvendes til opsætning af glasvæv eller glasfilt.

Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle