Rengøring og afdækning

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Få dækket ordentligt af, før du begynder at male

Vi anbefaler at du sørger for at få dækket ordentligt af, før du går i gang med at male. Hvis du sørger for at få dækket rummet grundigt af, vil du undgå at spilde maling, samt male på uønskede steder såsom stikkontakter, dørkarme samt vindueskarme mm., hvilket i sidste ende vil spare dig tid på rengøring og på at skrabe maling af.

Hvad skal dækkes af inden du maler?

Hvad der skal dækkes af inden du maler er som regel individuelt. Vi anbefaler dog at du dækker stikkontakter, paneler, vinduer og dine gulve før du starter.

Bestil vægbeklædning, afdækningspap samt afdækningstape i dag, og vær sikker på at få et ordentligt resultat uden uønskede malerpletter.

Har du allerede spildt maling?

På trægulv: Oftest kan den faste brune sæbe hjælpe, hvis du har spildt maling på dit elskede trægulv. Du skal bare smøre træet ind i den brune sæbe og så dække pletten til med husholdningsfilm. Sæben vil nemlig langsomt kunne blødgøre malingen og til sidst gøre den let at fjerne.

På klinker: Som regel kan en omgang eddikesyre fjerne malingen – det må dog ikke bruges på marmor! Blandingsforholdene står på flasken.

Stikkontakter eller dørkarme: Hvis du har maling på dine stikkontakter eller dørkarme, anbefaler vi at du bruger en god grundrens, som du påfører med en skuresvamp.

Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringer og får rådgivning på 42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle