0 emner

Outlet

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Find et stort bredt udvalg af produkter her i vores outlet

I vores outlet, finder du gode tilbud på Flügger maling, træolie samt tilbehør. Vi har prismatch på alle produkter, men i vores outlet er vores produkter lige en ekstra tand billigere. Du finder blandt andet maling, udstyr, rens, og behandlingsprodukter.

Der kan være udskiftninger i sortiment, men du vil i vores outlet kunne finde produkter inden for:

Vinduesmaling:

Vi anbefaler ikke at male vindueskarme i fuld solskin, da dette vil resultere i at malingen tørrer inden det har trukket ordentlig ned i træet. Du skal derudover starte med at rense med en god grundrens og rengøre din karm inden maling. Vi anbefaler at du maler hele vindueskarmen samt rammen med rigtig vinduesmaling, og ikke samme maling som du maler dine vægge eller lofter med.

Trærens:

Det er vigtigt at du ikke renser dit træ med en grundrens, da dette kan ødelægge træets struktur. Brug i stedet en god trærens. Hvis du ønsker at opnå det bedste resultat, så vælg en god trærens, da trærens er specialudviklet til rensning af træ.

Loftmaling:

Vi anbefaler altid at du vælger maling som passer til dit malerprojekt, det vil sige når du skal male loftet, så vælg en loftmaling. Vi anbefaler derudover at du giver dig god tid, og sørger for male i samme retning, for at få dette pæneste slutresultat.

Vægmaling:

Vi anbefaler at du sørger for at dække korrekt af med afdækningspap, inden du går i gang med dit malerprojekt. Når du går i gang med at male, så start med at male langs loftet og ned i hjørnerne. Derefter maler du mod fodlisterne, og her anbefaler vi at du bruger en ovalpensel. Til resten af væggen anbefaler vi at du bruger en malerulle, med påsat forlængerskaft.

Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}