Loftmaling og Vægmaling

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Giv dit hjem et nyt udtryk med en ny vægmaling eller loftmaling

Hvis du trænger til en ny farve på dine vægge eller lofter, eller du bare ønsker et nyt udtryk i givent rum, kan du benytte dig af det brede udvalg af Flügger farver. Du kan nemt skabe en ny atmosfære og ændre rummets udtryk, blot ved at tilføje en ny farve på dine vægge eller lofter.

Inden du går i gang med vægmaling eller loftmaling

Inden du går i gang med at male, anbefaler vi at du vasker væggene. For at få et mere jævnt slutresultat, anbefaler vi at du fjerner al skidt og støv, som måtte sidde på overfladen. Derefter er det en god idé at gå i gang med at dække rummet af. Det gælder ikke kun gulvet, men også stikkontakter, karme, vinduer, døre osv. – sådan får du nemlig skarpe kanter uden malingklatter.

Valg af korrekt udstyr til vægmaling og loftmaling

Når du skal i gang med et malerprojekt, anbefaler vi at du bruger det rette udstyr. Dit valg af pensler, vil afspejle slutresultatet og derfor er det vigtigt at du vælger maleruller til større flader, og pensler til eks. maling af karme. Vi anbefaler derudover at bruge afdækningspap og afdækningstape, da dette vil sikre dig at malingen ikke løber ind bag tapen, eller at du får malerpletter på gulvet.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du opnår det bedste resultatet?

Her får du 4 gode huskeregler. Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på  42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle