Detale CPH - kabe - Kabric

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Detale CPH – Spartel maling – KABRIC

KABRIC er en speciel maling også kaldet kabe maling, der forener malingens funktionelle evner med spartlens visuelle egenskaber. Med KABRIC får du en mat, stoflignende overflade, der leder tankerne hen på udefinerbare tekstiler.

Påføring af spartel maling

KABRIC er en ny spartelbar maling, som kan rulles på, inden du bearbejder den med en bredspartel eller pensel, for at skabe den ønsket tekstur. Ønsker du at påføre med en bred pensel, kan dette også lade sig gøre og derved også skabe en anden form for struktur. En spand kabe KABRIC rækker til 8-10 færdige kvadratmeter, væg, loft eller gulv. Med KABRIC stræber vi efter at gøre det nemt at skabe ændringer i dit hjem, uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet. Det er op til dig, om du ønsker at påføre produktet ved hjælp af en pensel eller en spartel. I vores brugervejledning og video guider vi dig til to påføringsteknikker.

Køb KABRIC spartel maling hos flugger-helsingor.dk

KABRIC er mærket med Svanemærket, det officielle nordiske miljømærke. Svanemærket er et af de strængeste og mest anerkendte miljøcertificeringer, der bygger på en vurdering af hele produktets livscyklus: fra brugen af råvarer, til produktion, emballering og genanvendelse. Husk hvis du bestiller KABRIC spartel maling – så køb også spartel og malertape eller for en anden tekstur så pensel

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle