0 emner

Indendørs maling

Der findes mange typer af indendørs maling, og det kan være svært vælge.

Inden du går i gang med et malerprojekt er det værd at overveje hvad rummets funktion er, hvilken atmosfære du ønsker i rummet, samt hvilket materiale der skal males. Vi har forskellige typer af indendørs maling, afhængigt af, om det er gulvmaling, loftmaling, vægmaling eller træmaling du ønsker.

Vær opmærksom på der findes forskellig indendørs maling afhængigt af hvad du ønsker at male

Der er stor forskel på maling, og det er derfor vigtigt at vide hvilket materiale man skal til at male på, samt om det er på loft, gulv eller vægge. Der findes forskellige typer indendørs maling, og vi anbefaler derfor at du bruger den korrekte maling, og ikke bruger samme type maling til flere forskellige overfladetyper. Vægge har ofte brug for en større rengøringsindsats end lofte har, og derfor er det vigtigt at vælge en maling der kan holde til dette. Det samme gælder dit gulv, i forhold til valg af gulvmaling. Dit gulv har brug for en mere slidstærk maling, for at holde på malingen længere.

Før du går i gang

Inden du går i gang med at male, anbefaler vi, at bruge en god grundmaling. Dette vil sikre dig et flottere resultat, som vil holde længere. Hvis du er i tvivl og ikke ved hvilket produkt der passer bedst til dit malerprojekt, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}