Gulvmaling

Få rabatkode

Rabatkode på 100 kr. til dit næste køb, ved køb for +1.000 kr.

Rabatkode på 300 kr. til dit næste køb, ved køb for +2.500 kr.

Rabatkode på 800 kr. til dit næste køb, ved køb for +5.000 kr.

Læs mere her

Giv dine nedslidte gulve et nyt udseende, med en gulvmaling

Gulvmaling kan gøre meget for rummets udseende. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af gulvmaling, om det er til betongulve eller trægulve i opholdsrum, gangarealer, entre, kontor, køkken, toilet, erhvervslokaler, trappeopgange og trapperum, eller andet gulv du står og skal male, så kan Flügger maling give dit gulv et helt nyt udseende.

Gode råd til gulvmaling

Vi anbefaler at du starter med at gøre gulvet grundigt rent, inden du går i gang med at male det. Gulvet skal derefter tørre, da det skal være helt tørt inden du går i gang med at male det. Slib derefter gulvet med fint sandpapir, og fjern slibestøvet med støvsugeren. Hvis du oplever at der er huller i trægulvet, kan du med fordel spartle dem til, så du får en helt jævn overflade. Når du starter på at male, anbefaler vi at du starter med at male langs panelerne hele vejen rundt, og bruger en korthåret rulle eller pensel. Du skal være opmærksom på, at gulvet helst skal males mindst to gange, hvis du ønsker at malingen dækker helt.

Vores gode råd når du skal male dit gulv

Hvis du ønsker et ensartet udtryk i rummet, samtidig med at det er behageligt at træde ind i, anbefaler vi at du maler gulvet i samme farve som dine vægge. Hvis du er til en ny forandring og ønsker at give rummet et særligt præg, kan du male dit gulv i mønstre. På den måde bliver gulvet et kunstværk i sig selv. Hvis du skal male gulvet i et børneværelse, har du her mulighed for, at integrere legen i gulvet – f.eks. med en række hinkeruder, en bilbane eller andet. Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 42 51 95 96.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle