Få inspiration, råd og vejledning

Står du i et gør-det-selv projekt, og ikke ved hvordan du skal komme i gang, så find inspiration hos Flügger-Helsingør. Her finder du inspiration, råd og vejledning til valg af den rigtige Flügger farve til dit rum. Du kan også finde inspiration, råd og vejledning til udendørs maling af dit træværk, herunder valg af den rigtige farve. Få også inspiration til hvordan du kan gøre dit gulv transparent, så det ser naturligt ud.

Hvis du er i tvivl, eller ønsker vejledning og rådgivning, er du velkommen til at henvende dig i vores butik i Helsingør, eller ringe og få rådgivning på 49 20 00 15.

Farvevælger

Du har mulighed for at se hvordan forskellige farver ser ud på et loft, eller gulv. Du kan lege med farverne, og finde inspiration til dit farvevalg.

120 nye indefarver

I kataloget vil du finde inspiration og visning af en masse farver, delt op i farvekoder. Om du skal male køkken, badeværelse eller andet og ønsker at farverne skal matche, kan du få inspiration her.

Transparente farver

I kataloget vil du finde inspiration til transparente farver til dit træværk. Du vil finde farver til eks. din terrasse, både de mere sarte farver, samt de mere friske farver.

Træbeskyttelse

I kataloget vil du finde inspiration til farver på dit træværk. Du vil kunne finde de lysere farver samt lidt mørkere farver til eks. maling af sommerhuse og andet.

Puds & beton

I kataloget vil du finde inspiration til farver til puds og beton overflader. Du vil få inspiration til de lysere farver, mørkere farver, samt de mere farverige.

Farveråd

I kataloget vil du finde inspiration til indendørsfarver. Du vil derudover få tips til børneværelser, samt muligheder i forhold til store og små rum, i forhold til farve.

Guides

I vores guides kan du eksempelvis finde hjælp til hvordan du reparere huller i væggen inden du skal male. Få også tips til at lave skarpe kanter med tape.

Brug for hjælp til malerarbejde?

Vær sikker på at få præcis det resultat du ønsker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og tilbud direkte i din indboks

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle